E porsalindur dhe ecën (Video)

E porsalindur dhe ecën (Video)

Dredhëza, fruti i cili ju mbron nga sëmundja e rëndë (Video)
Muri i Çamçakëzit në Sietëll, një atraksion ngjitës turistik (Video)

Pamjet vijnë nga një spital në Brazil, ku vajza e vogël e porsalindur përpiqet të ecë.

Në video, mamia e nxjerr fëmijën duke e mbajtur te gjoksi me një dorë, dhe duket një mrekulli se si fëmija ecën vetë.

Infermierja e veshur me veshjen e operacioni dhe me maskë klinike, qan dhe thotë ‘o zot, vajza po ecën!’.

COMMENTS