E pabesueshme, Ylberi shfaqet për 9 orë në këtë vend (Video)

E pabesueshme, Ylberi shfaqet për 9 orë në këtë vend (Video)

Një ylber është shfaqur në qiell dhe ka mahnitur të gjithë banorët e zonës për nëntë orë. Thuhet se ky është ylberi më i gjatë në botë, i cili ish

Një ylber është shfaqur në qiell dhe ka mahnitur të gjithë banorët e zonës për nëntë orë. Thuhet se ky është ylberi më i

gjatë në botë, i cili ishte i dukshëm nga ora 7 e mëngjesit deri në orën 4 të pasdites.

Për ta kuptuar se ku ka ndodhur ky fenomen, detajet i keni në storien e mëposhtme:

COMMENTS