E njohur si repere, kthehet në regjisore pornoje

E njohur si repere, kthehet në regjisore pornoje

Kemi parë shpesh herë që emra të njohur kanë kaluar nga industria pornografike në industri të tjera si muzika, filmi apo televizioni. Me reperen e

Kemi parë shpesh herë që emra të njohur kanë kaluar nga industria pornografike në industri të tjera si muzika, filmi apo televizioni.

Me reperen e njohur Young M.A. ka ndodhur e kundërta. Edhe pse me mijëra shitje të këngëve dhe albumeve, ajo ka zgjedhur të lërë karrierën si muzikante dhe t’i dedikohet industrisë pornografike.

‘The Gift’ quhet filmi i realizuar tashmë Young M.A., në të cilën marrin pjesë Anya Ivy, Zoey Reyes, Jenna Sativa, Yara Skye, Gina Valentina, Shyla Jennings, Honey Gold dhe shumë emra të tjerë të kësaj industrie.

Kjo mund të gjendet në siten Pornhub kundrejt një pagese premium.

COMMENTS