E lënduar nga dashuria si Kela (Premierë/Video)

Këngëtari shqiptar për Angelina Jolie: Jetën tjetër do jeni gruaja ime (Foto)
Meghan Markle dhe Princ Harry futen në dietë të fortë para martese

Ajo është një këngëtare që veç tani ka filluar të mirret në mënyrë profesionale me këngë.

Edhepse me një zë mjaft interesant dhe paraqitje elegante, Kela, në programin festiv ‘Gëzuar 2017’ në ZICO TV i këndon një dashurie të dështuar.

‘Kjo dashni’ është titulli i këngës që ka zgjedhur të prezantojë veten me audiencën.
Nga përvoja e saj skenike dhe mënyra e interpretimit, vërehet qartë se Kela ka kohë që mirret me këndim sidomos Live.

COMMENTS