E konfirmon familja: Avicii bëri vetëvrasje!

E konfirmon familja: Avicii bëri vetëvrasje!

​Familja e DJ Aviciit, emri i vërtet i të cilit ishte Tim Bergling lëshuan një deklaratë të re të enjten, duke treguar se ylli i famshëm bëri vetëvras

​Familja e DJ Aviciit, emri i vërtet i të cilit ishte Tim Bergling lëshuan një deklaratë të re të enjten, duke treguar se ylli i famshëm bëri vetëvrasje.

Në letrën e cila e shkruar nga ta (e cila u përkthye nga suedishtja), familja e muzikantëve e quanin Avicin ‘një kërkues, një shpirt artistik i brishtë që kërkonte përgjigje për pyetjet ekzistenciale’ dhe ‘një perfeksionist në arritjet e tij, dhe punoi shumë me një ritëm që çoi në stres ekstrem’.

‘Kur ai u ndaloi turneun e tij, Avicii donte të arrinte një ekuilibër në jetë për të qenë i lumtur dhe të ishte në gjendje të bëjë atë që donte më së shumti – muzikë’.

‘Ai me të vërtetë luftonte me mendimet rreth kuptimit, jetës, lumturisë. Ai nuk mund të vazhdonte më’.

Çështjet mjekësore të Aviciit, duke përfshirë edhe fshirjen e fshikëzës së tëmthit dhe shtojcën e tij, u zbuluan në dokumentarin e tij vitin e kaluar.

Letra vazhdonte me fjalët: ‘Ai donte të gjente paqe’.’Ai ishte një djalë i ndjeshëm i cili i donte fansat e tij, por shmangi vëmendjen’.

‘Tim, do të jesh përgjithmonë i dashuruar dhe fatkeqësisht i humbur.Personi që ishe dhe muzika jote do të na mbajë gjallë kujtimin për ty’, shkruhet në letrën e familjes.

Prodhuesi i hitit ‘Lonely Together’ u gjet i vdekur në hotelin e tij në Muscat, Oman, javën e kaluar.

Duke folur menjëherë pas vdekjes së Aviciit, legjenda e muzikës Nil Rodgers zbuloi se ai e mësoi lajmin për vdekjen e shokut të tij gjatë një fluturimi ku po kthehej në vendlindjen e tij.

Në një intervistë të dhënë pas vdekjes së DJ-it, Nile, 65 vjeçar, tha: ‘Ai më kishte premtuar se do të ndalonte pirjen dhe kur e pashë, ai ishte i dehur atë natë’.

COMMENTS