E keni ëndërr Spanjën? Vajza, bëhuni pjesë e ‘Albania Fashion Night’ (Foto & Video)

Këngëtarja nga Deçani pranon të bëjë intervistë vetëm me pagesë (Foto)
Zgjidhet çështja Porsche-Walker

Së shpejti vjen eventi i radhës ‘Albanian Fashion Night’, i organizuar nga agjensioni më i madh modës ‘Moda City’ me producent Dashnor Asllani.

Në këtë organizim të cilin e kanë pritur të gjithë, kanë të drejt të konkurrojnë stilistë, dizajnerë, ku mund t’i bëjnë prezantimet e prodhimeve të tyre nëpërmes sfilatave dhe fotografive personale.

Po ashtu të drejt konkurrimi kanë vajzat dhe djemtë nga mosha 3 deri në 28 vjet, ku do të përzgjedhin vetëm dy vajza.

Këto dy vajza njëra nga Kosova dhe tjetra nga Shqipëria, do t’i përfaqësojnë shtetet e tyre në garën më të madhe të modës ‘Top model of the world’ që do të mbahet në Spanjë.

Rikujtojmë se numri i stilistëve është i limituar.

Apliko që edhe ti të bëhesh pjesë e garës më të madhe të modës, në Facebook, Instagram dhe në viber +377 45 629 059.

COMMENTS