E keni ditur gabim! Ja pse shërben sirtari poshtë furrës së shporetit

Detyroi policët t’i vihen pas, vetëm pse e kishte pasur gjithmonë ëndërr (Video)
Premtoi se do të dorëzohet në polici nëse postimi arrin njëmijë shpërndarje

Nëse shporeti juaj ka një sirtar poshtë furrës, ju ndoshta nuk po e përdorni në mënyrën e duhur.
Shumica e njerëzve e përdorin këtë hapësirë për t’i futur në të tiganët e tepsitë e pjekjes dhe nganjëherë i fusin edhe dorezat ndihmëse në të.

Mirëpo, kjo nuk është arsyeja se pse shporetët që i kemi në shtëpi e kanë atë ekstra hapësirë nën furrë.
Sirtari poshtë furrës, shërben për të mbajtur ushqimin që e keni përgatitur të ngrohtë deri në kohën e verbimit.

Nëse e lexoni manualin e përdorimit që vjen me shporetin kur e blini, do ta kuptoni se ky është qëllimi i kësaj hapësire.
Ajo pjesë e shporetit, e mbanë ushqimin të ngrohtë në temperaturën në të cilën duhet servuar në tavolinë.

COMMENTS