E ke tradhtuar gruan? Shikoni reagimin e ‘Kokës’ (Video)

E ke tradhtuar gruan? Shikoni reagimin e ‘Kokës’ (Video)

Aktori Fatos Kryeziu ishte i ftuar në n’ZOOM. Ai u përgjigj në pyetjet e nxehta ku alternative ishte vetëm PO dhe JO, përcjellë zico.tv Një ndër pyetjet ishte ‘A e ke tradhëtuar bashkëshorten ndonjëherë’? Mos e humbisni reagimin e tij.

8 vjeçarja që po e befason botën, ‘mposht’ inteligjencën e Einsteinit – KURIOZITET ZICO TV
Futbollisti që thotë se pësoi lëndim nga ‘sehiret’ – MISTER ZICO TV
Franca ‘punëson’ korba për pastrimin e parkut – KURIOZITET ZICO TV

Aktori Fatos Kryeziu ishte i ftuar në n’ZOOM.

Ai u përgjigj në pyetjet e nxehta ku alternative ishte vetëm PO dhe JO, përcjellë zico.tv

Një ndër pyetjet ishte ‘A e ke tradhëtuar bashkëshorten ndonjëherë’?

Mos e humbisni reagimin e tij.

COMMENTS

DISQUS: