E dini si prodhohet një veturë? Shikojeni Audi Q5 (Video)

Për të gjithë ju që e keni ëndërr ta bleni një veturë të tipit 'Audi Q5', kënaquni të paktën me këto imazhe të procesit të prodhimit të kësaj 'bishe'

Për të gjithë ju që e keni ëndërr ta bleni një veturë të tipit ‘Audi Q5’, kënaquni të paktën me këto imazhe të procesit të prodhimit të kësaj ‘bishe’ në fabrikën e ‘Volkswagen’ në Meksikë.

Kjo fabrikë ka kapacitet prodhimi prej 150 mijë veturash brenda vitit. Inxhinieria moderne, robotët dhe teknikët e specializuar janë karakteristikë e kësaj fabrike moderne, përcjellë zico.tv

Për më tepër shikojeni videon:

COMMENTS