E diela e fundit e mbuluar ne ylber!

E diela e fundit e mbuluar ne ylber!

Enca e dashuruar në kanabis, konsumon edhe supën me këtë bimë (Foto)
Dyshja e famshme e showbiz-it shqiptar konfirmon lidhjen, plasin në Insta foton e parë bashkë (Foto)

Pas ndodhive tragjike ne Orlando, mbrëmë vendet më të famshme në botë u ndriçuan me ngjyrat e flamurit të LGBT në përkrahje dhe senzibilizim të dashurisë!

Foto 7

Foto 6

Mideast Israel Nightclub Shooting Florida

Foto 4

Foto 3

Foto 2

COMMENTS