E dhimbshme, 2 vjeçarja tenton të ngrejë nënën e droguar (Video)

E dhimbshme, 2 vjeçarja tenton të ngrejë nënën e droguar (Video)

10 zbulimet historike që askush s’i shpjegoi dot! (Foto)
Kangbashi qyteti fantazmë në Kinë (Video)

Mandy McGowen, një nënë 36 vjeçare në Massachusetts ka rënë pa ndjenja në një market dhe është parë teksa ndihmohet nga vajza e saj 2 vjeçare, ndërsa pamjet kanë shkaktuar indinjatë të madhe në SHBA dhe jo vetëm.

McGowen ra pa ndjenja për shkak të overdozës me heroinë.
Policia ka nisur hetimet dhe i ka hequr kujdestarinë e fëmijës dhe po përballet me disa akuza në gjyq.

COMMENTS