E akuzuan për ngacmim seksual, aktori i njohur mbyllet në shtëpi dhe mezi ushqehet

E akuzuan për ngacmim seksual, aktori i njohur mbyllet në shtëpi dhe mezi ushqehet

Geoffrey Rush, aktori që nga shumica e njerëzve njihet për rolin e tij në 'Fjalimi i Mbretit' i ka përjetuar shumë rëndë akzuat në lidhje me një ngac

Geoffrey Rush, aktori që nga shumica e njerëzve njihet për rolin e tij në ‘Fjalimi i Mbretit’ i ka përjetuar shumë rëndë akzuat në lidhje me një ngacmim seksual.

Aktori që fitoi çmimin Oscar ka paditur gazetën ‘Daily Telegraph’ të Australisë dhe gazetarin Jonathon Moran për shpifje mbi artikujt që pretendojnë se ai u soll në mënyrë të papërshtatshme ndaj një koleges në vitin 2015.

Ylli i kinematografisë dhe veteran i ekranit ka ‘përjetuar emocione të rënda’ që nga koha kur janë bërë të njohura akuzat.

Sipas deklaratës së avokatit të tij, thuhet se Rush është mbyllur në shtëpi dhe nuk han asgjë.

Aktori i filmit ‘Pirates of the Caribbean’ thuhet se ka probleme me gjumin dhe e konsideron punën e tij në teatër dhe botën e filmit si të ‘dëmtuar jashtëzakonisht shumë’.

COMMENTS