Dy pistoletat që kushtojnë më së shtrenjti në botë (Foto)

Audi paralajmëron Q8 shin (Video)
Kompania inxhinerike amerikane bën revolucion në robotikë (Video)

Cabot Guns ka prodhuar dy pistoleta Colt 1911, model i përdorur nga ushtria amerikane në vitet 1911-1968, që kushtojnë 4.5 milionë dollarë.

Pistoletat unike janë bërë me një copëz nga meteoriti “Gibeon”, i cili ka rënë në tokë 4.5 miliardë vite më parë, dhe që është zbuluar në vitin 1830, në Namibia.

Pistoletat e quajtura “Big Bang” janë ndërtuar duke përdurur rreze X, prerje me rreze elektronike, dhe çmimi 4.5 milionë dollarë i bën më të shtrenjtat në histori.

4 Foto

3 Foto

2 Foto

1 Foto

COMMENTS