Dy gjyqtarë të Premier Ligës pensionohen

Dy gjyqtarë të Premier Ligës pensionohen

Gjyqtarët e Premier Ligës, Mike Jones dhe Meil Swarbrick do të pensionohen, në ndeshjet e fundit të këtij sezoni. Jones, 50-vjeçar, dhe Swarbrick,

Gjyqtarët e Premier Ligës, Mike Jones dhe Meil Swarbrick do të pensionohen, në ndeshjet e fundit të këtij sezoni.

Jones, 50-vjeçar, dhe Swarbrick, 52-vjeçar, do të shërbejnë si gjyqtarë të katërt në ndeshjet e fundit.

Ata do të vazhdojnë të punojnë në testimet e teknologjisë VAR që do të fillojë aplikimin në futbollin anglez.

Jones do të jetë gjyqtar i katërt në ndeshjen e Liverpoolit kundër Brightonit.

Në karrierën e tij11-vjeçare ka drejtuar 1319 ndeshje.

Swarbrick do të jetë gjyqtar i katërt në ndeshjen Manchester United – Watford.

COMMENTS