Dukja e meshkujve të politikës dhe estradës nëse do të ishin femra (Video)

Dukja e meshkujve të politikës dhe estradës nëse do të ishin femra (Video)

Genta Ismajli u këndon ‘dy dashnive’ (Foto)
Emirin e njihni por jo të dashurën e tij (Foto)

Të gjithë i shohim vazhdimisht në televizion.

Shpesh befasojnë me dukjen e tyre plot stil dhe elegancë, duke përfaqësuar denjësisht qëndrimin e një mashkulli shqiptar.

Fjala është për të famshmit meshkuj nga fusha e politikës, televizionit dhe muzikës, të cilët do dukeshin mjaft interesantë po të ishin femra.

‘Tabloid’ ka sjell së fundmi një video, e cila tregon përafërsisht se si do dukeshin yjet po të ishin femra.

COMMENTS