Duke ndejtur, amerikani i fiton 2 milion dollarë në vit (Video)

Duke ndejtur, amerikani i fiton 2 milion dollarë në vit (Video)

Trump dhe Putin gjysmë të zhveshur ‘bashkë’ (Video)
Brenda burgut ku ia ‘vlen’ të vuash dënimin! (Video)

Michael Santana nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës fiton 2 milion dollarë çdo vit përmes video lojërave.

COMMENTS