Duhanpirja vret! Ajo shkakton 1 në 10 vdekje në botë (Video)

Prishtina e pafuqishme ta ‘shkundë’ Dritën, titulli shkon në Gjilan
Ministri Todosijeviq do përshtatjen e ligjeve të Kosovës për AKS-në

Pirja e duhanit shkakton një në dhjetë vdekje në gjithë botën, ndërsa gjysma e tyre janë në vetëm katër shtete: Kinë, Indi, SHBA dhe Rusi.

COMMENTS