Duhan gjatë shtatëzënisë? Nga këto sëmundje preket bebja (Video)

Duhan gjatë shtatëzënisë? Nga këto sëmundje preket bebja (Video)

Qendra e Kontrollit për Parandalimin e Sëmundjeve deklaron se rreth 55% e nënave konsumojnë duhane dhe gjatë shtatzënisë. Edhe pse shpesh herë spec

Qendra e Kontrollit për Parandalimin e Sëmundjeve deklaron se rreth 55% e nënave konsumojnë duhane dhe gjatë shtatzënisë.

Edhe pse shpesh herë specialistët këshillojnë që pirja e duhanit dëmton nënën dhe fëmijën, duke sjell lindje të parakohshme dhe defekte gjatë lindjes, një studimi i fundit ka zbuluar se dëmet e duhanit shkojnë më larg se kaq.

Ndiqeni storien e mëposhtme të përgatitur nga zico.tv:

COMMENTS