Ducich i Bondsteelit me zëvendësin shqiptar kungohen në Patrikanën e Pejës

Ducich i Bondsteelit me zëvendësin shqiptar kungohen në Patrikanën e Pejës

Në meshën e mbajtur dje në patrikanën e Pejës dje, ka marrë pjesë edhe komandanti i bazës ushtarake amerikane në Kosovë, Bondsteel, koloneli Nick Duci

Në meshën e mbajtur dje në patrikanën e Pejës dje, ka marrë pjesë edhe komandanti i bazës ushtarake amerikane në Kosovë, Bondsteel, koloneli Nick Ducich dhe ai me këtë rast u kungua nga patriarku serb, transmeton Koha.net.

Ducich në Patrikanën e Pejës, ka qenë në shoqëri me zëvendësin e vet, shqiptar ortodoks, të cilit gazeta e Beogradit ‘novosti’ që e përcjell lajmin nuk ia përmend emrin. Edhe amerikano – shqiptar po ashtu mori pjesë në meshë dhe u kungua.

‘Për herë të parë jam në Patrikanën e Pejës dhe jam i mahnitur me këtë bukuri shpirtërore’, ka thënë Ducich për këtë gazetë.

COMMENTS