Dubai tashmë me policë robotë (Video)

Policia e Dubait prezantoi policin e parë robot i cili vjen me detyrën për të patrulluar qytetin dhe pikat turistike. Njerëzit do të mund të raport

Policia e Dubait prezantoi policin e parë robot i cili vjen me detyrën për të patrulluar qytetin dhe pikat turistike.

Njerëzit do të mund të raportojnë tek ai krime, të paguajnë gjoba apo të marrin informacion nga ekrani që gjendet në gjoksin e tij.

Të dhënat e grumbulluara do të ndahen me autoritetet e trafikut dhe transportit. Qeveria e Emirateve të Bashkuara tha se brenda 2030-ës synon që 25% e fuqisë police të përbëhet nga robotë.

COMMENTS