Duart e arta të Mandelës shiten miliona dollarë, edhe atë me bitcoin (Video)

Duart e arta të Mandelës shiten miliona dollarë, edhe atë me bitcoin (Video)

Këngëtarja 71 vjeçare rrëfen sekretin e pamjes rinore (Video)
‘Zip Line’ në Dubai është më i shpejti dhe më i gjati në botë (Video)

COMMENTS