Driton Gashi emërohet drejtor i AKI-së

Driton Gashi emërohet drejtor i AKI-së

Përfundimtare: Këta janë deputetët e LAA dhe PAN
Arrestohen për keqpërdorim zyrtarë të Ministrisë se Bujqësisë

Driton Gashi është emëruar drejtor i ri i Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë, AKI, thuhet në njoftimin e dërguar nga zyra e presidentit.

Sipas njoftimit të shkurtër, emërimi është i përbashkët i Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, dhe kryeministrit, Isa Mustafa.

Në këtë njoftim nuk janë dhënë më shumë detaje.

COMMENTS