‘Drenicaku’ i ‘O sa mirë’, Jeton Zogjani: Nuk paguhemi 250 € për episodë por…..(Video)

Aktori Jeton Zogjani ishte i ftuar në n’ZOOM për të folur rreth rolit të ‘Hakiut’. ‘Drenicaku’ i serialit vendor komik ‘O sa mirë’ ka treguar disa

Aktori Jeton Zogjani ishte i ftuar në n’ZOOM për të folur rreth rolit të ‘Hakiut’.

‘Drenicaku’ i serialit vendor komik ‘O sa mirë’ ka treguar disa gjëra interesante, shkruan zico.tv

n’ZOOM ka hulumtuar dhe ka gjetur një shifër që aktorët e këtij seriali marrin 250 euro për një episodë.

A është e vërtetë kjo gjë apo jo e kuptoni përmes linkut të mëposhtëm.

COMMENTS