‘Donald Trump’, riemërtimi i një fshati në Indi (Video)

Një fshat i vogël në veri të Indisë, ka riemërtuar fshatin me emrin e Donald Trump, kjo me qëllim për ta nderuar presidentin amerikan dhe të tërheqin

Një fshat i vogël në veri të Indisë, ka riemërtuar fshatin me emrin e Donald Trump, kjo me qëllim për ta nderuar presidentin amerikan dhe të tërheqin më shumë mbështetje nga ai.

Emri i ri i fshatit ‘Trump Sulabh’ ende nuk është zyrtar dhe ende nuk është shfaqur nëpër harta.

Më shumë se 400 fshatarë kanë deklaruar se nuk e kanë idenë se kush është Trump, por të moshuarit e fshatit janë të lumtur pasi thonë se mbajnë shpresa që në fshat do të mund të ndërtohen më shumë shtëpi prej balte.

COMMENTS