Dobitë e konsumimit të Ananasit

Pse shtatzënat duhet të notojnë?
Pini lëng limoni në vend të ilaçeve nëse keni një nga këto 8 probleme

Ananasi është frut i shijshëm tropikal i cili mund të konsumohet i freskët, i gatuar, si lëng, apo të ruhet.
Përveç të qenit një përbërës popullor për një grup të gjerë të kuzhinave në botë, gjethet e ananasit janë përdorur për të prodhuar fibra tekstili në Filipine, që zakonisht përdoret si material për veshjet tradicionale.

Këto fibra janë përdorur edhe si një komponent për tapeta dhe orendi të tjera. Përveç këtyre përfitimeve, ananasi është shumë i mirë edhe për shëndetin e njeriut derisa më poshtë mund të gjeni disa nga të mirat e tij.

– Ananasi mban lëkurën tuaj rinore dhe në formë shumë të mirë

– Forcon thonjtë dhe parandalon humbjen e flokëve

– Ndihmon për parandalimin dhe lehtësimin e kollës, të ftohurës dhe problemet me sinus

– Ndihmon në problemet me tretje

– Ndihmon në shëndetin oral

Ananasi

COMMENTS