‘Djali nga Marsi i rilindur në Tokë’ (Video)

‘Djali nga Marsi i rilindur në Tokë’ (Video)

Në moshën 2-vjeçare habiti mjekët dhe prindërit e tij me aftësinë për të shkruar, lexuar dhe vizatuar më mirë se një i rritur. E sot, 18 vite më vo

Në moshën 2-vjeçare habiti mjekët dhe prindërit e tij me aftësinë për të shkruar, lexuar dhe vizatuar më mirë se një i rritur.

E sot, 18 vite më vonë Boriska Kipriyanovich rikthehet në qendër të vëmendjes, jo vetëm në Rusi, për njohuritë e thella që ka për hapësirën dhe një pretendim të pazakontë.

Për më shumë ndiqeni storien e përgatitur nga zico.tv:

COMMENTS