Diva e skenave botërore Jennifer Lopez feston sot ditëlindjen (Foto)

Diva e skenave botërore Jennifer Lopez feston sot ditëlindjen.48-vjetori I lindjes e ka gjetur këngëtaren në Miami së bashku me të dashurin e saj. Alex shfrytëzoi Twitter-in për të ndarë një fotografi të tij dhe të dashurës së tij, këngëtare, ku shihen në një ambient festiv të veshur me elegance.

Diva e skenave botërore Jennifer Lopez feston sot ditëlindjen.48-vjetori I lindjes e ka gjetur këngëtaren në Miami së bashku me të dashurin e saj.

Alex shfrytëzoi Twitter-in për të ndarë një fotografi të tij dhe të dashurës së tij, këngëtare, ku shihen në një ambient festiv të veshur me elegance.

COMMENTS