Ditëlindja më e zakonshme në botë

Nëntë muaj para kësaj date të zakonshme, prindërit tuaj ju kanë ngjizur... Bëhet fjalë për datën 16 shtator, për të cilën hulumtuesit e Universitetit

Nëntë muaj para kësaj date të zakonshme, prindërit tuaj ju kanë ngjizur… Bëhet fjalë për datën 16 shtator, për të cilën hulumtuesit e Universitetit të Harvardit thonë se është datëlindja më e zakonshme në botë.

Të dhënat për studimin në fjalë janë mbledhur nga ekonomistja e Harvardit, Amitabh Chandra, e cila e kishte përpiluar një listë me datat e lindjeve mes viteve 1973 dhe 1999 në SHBA.

Nëse e keni ditëlindjen me 16 shtator, atëherë do të jeni duke e festuar në të njëjtën ditë me Ian Harding, Flo Rida dhe Nick Jonas.

Ndërsa datëlindja më e rrallë është data 29 shtator.

COMMENTS