Ditë të këqija për ‘Kosemin’

Ditë të këqija për ‘Kosemin’

Aktorja turke, Beren Saat e njohur te ne si “Kosemi” kohëve të fundit po kalon një periudhë shumë të vështirë. Mediat turke kanë raportuar se Beren gati çdo ditë viziton spitalin dhe shkak i vizitave është nëna e saj e cila vuan nga reumatizma. Beren po i kushton një kujdes të veçantë nënës së saj.

Aktorja turke, Beren Saat e njohur te ne si “Kosemi” kohëve të fundit po kalon një periudhë shumë të vështirë.

Mediat turke kanë raportuar se Beren gati çdo ditë viziton spitalin dhe shkak i vizitave është nëna e saj e cila vuan nga reumatizma.

Beren po i kushton një kujdes të veçantë nënës së saj.

COMMENTS