Disa imazhe që nuk duhet të publikohen në rrjetet sociale (Foto)

Pavarësisht situatave të krijuara, protagonistët i kanë publikuar fotot duke shkaktuar shumë acarim në rrjet. Këto janë disa prej fotove më të diskutuara, pranë aksidenteve, një mashkulli nudo ku dhe një prej tyre tregon disa xhihadistë.

Pavarësisht situatave të krijuara, protagonistët i kanë publikuar fotot duke shkaktuar shumë acarim në rrjet.
Këto janë disa prej fotove më të diskutuara, pranë aksidenteve, një mashkulli nudo ku dhe një prej tyre tregon disa xhihadistë.

COMMENTS