Disa gjëra që duhet ti dini gjatë shtatzanisë.

Njeriun që nuk e zë as dera do që të humbë peshë (Video)
Shkencëtarët kanë zbuluar një mënyrë për t’i bërë qelizat kanceroze të vetë-shkatërrohen

Gjatë kohës së shtatzanisë dihet se jo të gjitha pozitat gjatë fjetjes janë të lejuara, po u paraqesim disa nga pozitat të cilat janë të ndaluara të flini gjatë atyre muajve por gjithashtu edhe disa nga gjërat të cilat nuk ju lejohen.

-Fjetja në bark ose shpinë, shmangni konsumimin e ujit 2 orë para se të flini, mos vishni rrobe të ngushta dhe të shtrënguara, mundohuni që të evitoni stresin para se të bini të flini.

COMMENTS