Dielli ka ‘fuqi’ speciale, si ndikon tek njeriu? (Video)

Dielli ka ‘fuqi’ speciale, si ndikon tek njeriu? (Video)

Kërpudhat, pse duhet t’i hani sa më shumë ato (Video)
Çokollata jua rritë disponimin, e përmirëson shëndetin e zemrës dhe sjell shumë përfitime tjera shëndetësore

E keni pyetur ndonjëherë veten pse gjatë ditëve të bukura ndjeheni më të gëzuar, të relaksuar dhe më të buzëqeshur se zakonisht? E gjitha është meritë e diellit!

Kur ekspozohemi ndaj dritës dhe ngrohtësisë së rrezeve të tij, humori ynë bëhet menjëherë pozitiv. Kjo sepse dielli ka ‘fuqi’ speciale: është i mirë për humorin dhe shëndetin, na bën të bukur me një kolorit për të pasur zili dhe ka efekte përfituese për shëndetin psikofizik.

Dielli ka fuqinë të rikthejë humorin dhe të largojë stresin. Kur ekspozohemi ndaj dritës dhe ngrohtësisë së rrezeve, kemi tendencën të relaksojmë muskujt dhe të heqim tensionin e mbledhur në trupin tonë.

COMMENTS