Diçka ka ndodhur me gjoksin e Era Istrefit (Foto)

Diçka ka ndodhur me gjoksin e Era Istrefit (Foto)

Ka disa ditë që Era ka lansuar këngën e saj të fundit, por një ndryshim interesant është vërejtur në trupin e saj Por, ajo që bie në sy në këtë k

Ka disa ditë që Era ka lansuar këngën e saj të fundit, por një ndryshim interesant është vërejtur në trupin e saj
Por, ajo që bie në sy në këtë këngë është se gjoksi i Erës ka përmasa të reja.

Më parë, Era ka pas një gjoks të përmasave të vogla dhe shpesh madje është shkruar për të nëpër mediat e Kosovës.

Por, në fotografitë e fundit por edhe në videon e fundit të Erës, shihet se gjoksi i saj është më i rritur dhe më i formuar.

Tashmë janë shtuar dyshimet se këngëtarja i ka hyrë briskut duke intervenuar në gjoksin e saj.

COMMENTS