Dhjetëra emigrant janë shpëtuar nga një anije në Detin Egje

Sot 11 vjet, Ahtisaari dorëzoi raportin për pavarësinë e Kosovës
Thaçi e Vujanoviq me deklaratë të përbashkët për ratifikimin e demarkacionit

Roja bregdetare greke kumtoi se në pjesën jugore të Detit Egje janë shpëtuar 41 emigrantë, të cilët kanë udhëtuar me anije që ka kërkuar ndihmë.

Aeroplani i rojës bregdetare e ka vërejtur anijen gjatë aksionit të shpëtimit mes ishujve Kitira dhe Antikitira.

Udhëtarët janë marrë me anije transportuese, që ka qenë në afërsi, dhe janë dërguar në portin grek të Pireut.

COMMENTS