Të gjithë kemi nevojë të inspirohemi dhe filmat janë një ndër rrugët më të mira për të arritur këtë qëllim.

‘Friday night lights’ bën pjesë në top dhjetëshen e filmave më të mirë të të gjitha kohërave, shkruan lajmi.net

Filma të tillë mund të ju bëjnë të qeshni, të qani, të keni nevojë për vetmi apo për dikë që t’ju përqafojë.

Gjithsesi, në videon më poshtë shikoni se cilët filma bëjnë pjesë në listën e top dhjetëshes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *