‘Despacito’ me çifteli (Video)

‘Despacito’ me çifteli (Video)

Mjeshtri i çiftelis Fatmir Makolli, ka sjellur hitin 'Despacito' me një verzion shumë më ndryshe dhe unik. Ai sapo ka lansuar instrumentalin dhe kl

Mjeshtri i çiftelis Fatmir Makolli, ka sjellur hitin ‘Despacito’ me një verzion shumë më ndryshe dhe unik.

Ai sapo ka lansuar instrumentalin dhe klipin e këtij projekti, ku me çiftelin e tij ai nxjerr tingujt e melodisë së hitit të këtij viti.

Në klip Fatmiri është paraqitur me veshje traditcionale, ku pjesë e klipit është edhe grupi i vallltarëve nga ‘Artdesing’ të Jeton Vorfit.

Ndryshe ‘Despacito’ është hiti i cili deri më tani ka arritur mbi 4 miliardë klikime në kanalin zyrtar ‘Youtube’, shkruan zico.tv

COMMENTS