Dështon mbledhja e Kryesisë, mungojnë disa anëtarë të saj

Dështon mbledhja e Kryesisë, mungojnë disa anëtarë të saj

Të moshuarit që vdiq në rrugën Gjilan-Ferizaj nuk iu afrua askush për ndihmë (Video)
Isa Mustafa: Mocioni pamflet politik

Mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës e cila është dashur të mbahet sot ka dështuar pasi që munguan disa anëtarë të saj.

Në mbledhje munguan anëtarët e Kryesisë Xhavit Haliti, Aida Dërguti dhe dy anëtarë nga minoritetet, ndërsa ishin vetëm kryetari Kadri Veseli dhe anëtari nga LDK-ja Sabri Hamiti.

Mbledhja e Kryesisë u shty për një ditë tjetër të pacaktuar.

COMMENTS