Dështimet më qesharake të prodhimeve (Foto)

Dështimet më qesharake të prodhimeve (Foto)

Ne jemi njerëz dhe njerëzit bëjnë gabime. Për më tepër, edhe makina të mëdha që prodhojnë mallra të konsumit masiv – lodra, rroba, pako – mund të gabojnë keq. Ndonjëherë është e padëmshme dhe nganjëherë dështimet e tilla bëjnë flokët të na shkojnë përpjetë. Më poshtë shihni disa dështime epike gjatë prodhimit.

Ne jemi njerëz dhe njerëzit bëjnë gabime.

Për më tepër, edhe makina të mëdha që prodhojnë mallra të konsumit masiv – lodra, rroba, pako – mund të gabojnë keq.

Ndonjëherë është e padëmshme dhe nganjëherë dështimet e tilla bëjnë flokët të na shkojnë përpjetë.

Më poshtë shihni disa dështime epike gjatë prodhimit.

COMMENTS