‘Dera e ferrit’ në Islandë (Video)

‘Dera e ferrit’ në Islandë (Video)

Islanda është një vend përplot peizazhe të mahnitshme dhe destinacione atraktive turistike. Njëri ndër ta është Lumi i kaltër, i cili çdo vit ndryshon pamjen e tij. Për më shumë ndiqeni storien e përgatitur nga zico.tv:

Islanda është një vend përplot peizazhe të mahnitshme dhe destinacione atraktive turistike.

Njëri ndër ta është Lumi i kaltër, i cili çdo vit ndryshon pamjen e tij.

Për më shumë ndiqeni storien e përgatitur nga zico.tv:

COMMENTS