Deputetët Kurti e Bujupi lirohen nga paraburgimi

Deputetët Kurti e Bujupi lirohen nga paraburgimi

Kosova e fundit në rajon për cilësinë e internetit
Pas krizës me qymyr, rryma pritet të shtrenjtohet

Albin Kurti e Donika Kada –Bujupi , deputetët të Vetëvendosje janë liruar sot nga masa e paraburgimit dhe ata tash mbrohen në liri

Ka përfunduar seanca e shqyrtimit me ndaj deputetëve të Lëvizjes Vetëvendosje, lidhur me gazin lotsjellës në Kuvend.

Në seancë është marrë vendimi që të ndërpritet masa e paraburgimit për Albinin Kuritn dhe Donika Kadaj Bujupin dhe që të njëjtit të mbrohen në liri.

Shpallja e aktgjykimit të tyre bëhet më 3 janar.

COMMENTS