Deputetët e PAN prezent në seancë

‘Rusia dhe Kina do të vënë veto në anëtarësimin e Kosovës në OKB’
Instituti IFIMES, fuqitë botërore kanë vendosur: Shkon Thaçi, vjen Kurti?

Deputetet e koalicionit tashmë pas gjysmë ore janë kthyer ë sallën e Kuvendit të Kosovës, kur pritet të bëhet konstituimi i Legjislativit .

Derisa seanca konstituive e Kuvendit të Kosovës ishte ndërprerë njëherë për 30 minuta dhe më pastaj 15, deputetët e koalicionit PAN janë kthyer në sallë.

Ndërkohë, deputetët e LAA-it dhe VV-së, si dhe ata të komuniteteve pakicë kanë formuar Komisionit të përkohshëm për verifikimin e kuorumit dhe të mandateve të deputetëve. Edhe PAN ka dhënë emrinin e Aenun pajazitit për anëtarë të komisionit verifikues për verifikimin e mandatit të deputetëve.

COMMENTS