Demi Rose shfaqet seksi me bikini të bardha (Foto)

Demi Rose shfaqet seksi me bikini të bardha (Foto)

Pamja e saj e jashtme e ka bërë që të bëhet e famshme në Hollywood. Dhe si gjithmonë, Demi Rose ka shfaqur format e saj tejet seksi me bikini të bardha teksa po qëndronte në Cape Verde. Ish e dashura e Tygga dukej se po shijonte rrezet e diellit.

Pamja e saj e jashtme e ka bërë që të bëhet e famshme në Hollywood.

Dhe si gjithmonë, Demi Rose ka shfaqur format e saj tejet seksi me bikini të bardha teksa po qëndronte në Cape Verde.

Ish e dashura e Tygga dukej se po shijonte rrezet e diellit.

COMMENTS