Demi më i madh që keni parë ndonjëherë (Foto)

Ken Farley i cili është kujdesur për Danniel që kur lindi, vuri re se demi ishte anormalisht i madh pasi i hidhte shishen nga duart kur e ushqente, dh

Ken Farley i cili është kujdesur për Danniel që kur lindi, vuri re se demi ishte anormalisht i madh pasi i hidhte shishen nga duart kur e ushqente, dhe ha katër herë më shumë se sa gjedhët normalë.

“Demat Holsteins njihen për madhësinë e tyre, por ai është më i madh se mesatarja,” tha Farley.
Ai gjithashtu ka njoftuar Rekordet Botërore Guinnes për të ardhur në fermën e tij e për të matur Danniel në mënyrë që të njihet zyrtarisht si demi më i gjatë në botë.
Demi, Daaniel, peshon rreth 1 ton dhe është i gjatë 2 metra!

demi-1

demi-2

COMMENTS