Dëm një milion funta, i digjet McLareni (Video)

Dëm një milion funta, i digjet McLareni (Video)

Një shkëndijë zjarri e shkaktuar nga rrjedhja e karburantit i ka shkaktuar një dëm prej 1 milion funtave një shtetasi në Angli, pasi makina e tij Mc

Një shkëndijë zjarri e shkaktuar nga rrjedhja e karburantit i ka shkaktuar një dëm prej 1 milion funtave një shtetasi në Angli, pasi makina e tij McLaren u shkrumbua nga flakët.

Ngjarja ndodhi pranë aeroportit të Heathrow, në Berkshire të Anglisë, ndërsa fatmirësisht drejtuesi i tij ka mundur të shpëtojë.

Zyrtarë të McLarenit ka folur për ngjarjen dhe kanë thënë se bëhet fjalë për një rast të izoluar. Megjithatë pronari i McLarenit tashmë ka humbur 1 milion funta nga dëmi i shkaktuar nga zjarri.

COMMENTS