Deliu-Kodra: Dalja e mirë, por po ushtrohet presion mbi votuesit në Prishtinë

Deliu-Kodra: Dalja e mirë, por po ushtrohet presion mbi votuesit në Prishtinë

Partia Demokratike e Kosovës, përmes një konference për media, ka thënë se sipas të dhënave të marra nga degët e Partisë Demokratike të Kosovës anekën

Partia Demokratike e Kosovës, përmes një konference për media, ka thënë se sipas të dhënave të marra nga degët e Partisë Demokratike të Kosovës anekënd vendit, kemi një trend të mirë të daljes së votuesve në zgjedhje dhe procesi po vijon normalisht.

‘Deri më tani nuk kemi të raportuar ndonjë parregullsi që do të mund të ndikonte në mbarëvajtjen e procesit zgjedhor, përpos disa përpjekjeve dëshpëruese të disa subjekteve politike, që të bëjnë fushatë elektorale edhe sot para qendrave të votimit. Një rast të tillë e kishim edhe në Prishtinë, ku partia Vetëvendosje kishte shpërndarë në kryeqytet fletushka propaganduese, duke thyer kështu heshtjen zgjedhore’, ka thënë Deliu-Kodra nga PDK-ja.

Në emër të PDK-së, Deliu-Kodra i ka uruar votuesit e rinj, që këtë radhë votojnë për herë të parë dhe i ka ftuar gjithë qytetarët që të dalin masivisht, me familjarët dhe miqtë e tyre, për të kryer obligimin e tyre qytetar.

‘Vota qytetare është vulë për një të ardhme më të ndritshme të komunave tona, për zhvillimin e tyre ekonomik dhe për një jetë më të mirë për qytetarët tanë’, ka thënë Deliu-Kodra.

Ajo ka thënë se Partia Demokratike e Kosovës, me konferenca të rregullta, gjatë gjithë ditës do t’i mbajë të informuar qytetarët për procesin zgjedhor.

COMMENTS