Del në shitje Vespa (Video)

Del në shitje Vespa (Video)

Bleta në listën e specieve në zhdukje në SHBA (Video)
Vajza 8 muajshe, ha gjithçka dhe peshon 17 kg (Video)

Motori Vespa më i vjetër në botë ka dalë në shitje për 250 mijë euro.

COMMENTS