Del në shitje telefoni më i lirë në botë (Video)

Del në shitje telefoni më i lirë në botë (Video)

Dhuna në Facebook: Rrjeti social punëson edhe 3,000 punëtorë
Telefonat e mençur që mbushen për 5 minuta (Video)

Një kompani indiane synon që qasjen në internet ta bëjë më të lehtë për të gjithë indianët në zonat rurale, duke krijuar një smartfone që kushton vetëm 4 dollarë.

Smartfoni më i lirë në botë kushton vetëm 4 dollarë dhe do të fillojë të shitet në fund të kësaj jave në një nismë që synon të lidhë rajonet më të varfra të Indisë.

Synimi është që të bëhet aksesi në internet i përballueshëm për miliona njerëz në të gjithë vendin, ndaj pajisja ‘Freedom 251’ do të dalë në shitje më 30 Qershor dhe do të jetë e disponueshme vetëm për përdoruesit e regjistruar më parë në Indi.

COMMENTS