Del në shitje një Peugeot, 123 vjet i vjetër (Video)

Peugeot Type 5 që mendohet se është makina më e vjetër që ka lëvizur në rrugët e Britanisë së Madhe, ka dalë në shitje për rreth 600 mijë euro. Megjithëse është punuar në vitin 1894, gjendja saj është e shkëlqyer, sepse është mirëmbajtur si duhet dhe nuk është ndryshkur.

Peugeot Type 5 që mendohet se është makina më e vjetër që ka lëvizur në rrugët e Britanisë së Madhe, ka dalë në shitje për rreth 600 mijë euro.

Megjithëse është punuar në vitin 1894, gjendja saj është e shkëlqyer, sepse është mirëmbajtur si duhet dhe nuk është ndryshkur.

COMMENTS