Del në shesh: Mozzik vjedh këngën ‘Xhelozia’ nga bullgarët (Video)

Ka pak ditë që e ka lansuar. Por, kënga e fundit e Mozzik e titulluar 'Xhelozia' del të jetë e vjedhur. Dhe jo vetëm në përshtypje të parë, por po

Ka pak ditë që e ka lansuar. Por, kënga e fundit e Mozzik e titulluar ‘Xhelozia’ del të jetë e vjedhur.

Dhe jo vetëm në përshtypje të parë, por po ta dëgjosh këngën duket Nyama da ti pisha nga Preslava, kënga ngjason shumë. Përndryshe projekti i këngëtares bullgare është publikuar në vitin 2016.

Për më shumë dëgjoni dy projektet dhe vëreni ngjashmëritë.

COMMENTS