Dedaj, emërohet zv.ministër i Punëve të Jashtme

Dedaj, emërohet zv.ministër i Punëve të Jashtme

Ish-kryetari i Partisë Liberale të Kosovës, Gjergj Dedaj është emëruar zëvendësministër në Ministrinë e Punëve të Jashtme. Dedaj këtë pozicion e ka pasur edhe në dy ministri të tjera pasi që më herët ishte zëvendësministër në Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale si dhe në Ministrinë e Administrimit dhe Pushtetit Lokal.

Ish-kryetari i Partisë Liberale të Kosovës, Gjergj Dedaj është emëruar zëvendësministër në Ministrinë e Punëve të Jashtme.

Dedaj këtë pozicion e ka pasur edhe në dy ministri të tjera pasi që më herët ishte zëvendësministër në Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale si dhe në Ministrinë e Administrimit dhe Pushtetit Lokal.

COMMENTS